Редактор: e-mail: кадър БНТЛобистките поправки в нормативната уредба са основната причина автоинструкторите

...
Редактор: e-mail: кадър БНТЛобистките поправки в нормативната уредба са основната причина автоинструкторите
Коментари Харесай

Автоинструкторите излизат на протест: Поискахме среща с Бойко Борисов, не получихме отговор

Редактор: 

e-mail: 

кадър Българска национална телевизия

Лобистките ремонти в нормативната уредба са главната причина автоинструкторите да излизат през днешния ден на митинг. Това съобщи пред Българска национална телевизия 1 Йонко Иванов, ръководител на Съюза на инструкторите по авто- мото подготовка.

„ Поискахме среща с Бойко Бориксов, нямаме отговор досега, по този начин се стигна до този митинг “, съобщи той, като авансово се извини на водачите за това, че митингът може да им аргументи неудобства.

Инструкторите не са съгласни с разширение на броя на институциите с отношение към шофьорските курсове и изпити. Те не утвърждават и решението от образователни центрове статутът им да се премини на търговски сдружения. „ Изпитните дати са незадоволителни, постанова се по 60 индивида да чакат за изпит. От 60 индивида, които чакат, най-малко 10 ще извадят пари с цел да минат по-бързо “, разяснява Йонко Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР